PARTNERPROGRAMMA 2023

Geschreven door:
Omar van Beek
Business Intelligence Marketeer

VOORDEEL PARTNERSHIP

Als partner van Visit Veluwe profiteer jij van:

  • Toegang tot alle inzicht en kennisartikelen
  • Kerncijfers (marktinzichten)
  • Partnerupdate: nieuwsbrieven 1x per maand
  • Partnerportaal: toegang
  • Ambassadeurs: Ambassadeurspas
  • Widgets: route en evenementen
  • Gratis toegang tot de netwerkbijeenkomst Visit Veluwe
  • Vertegenwoordiging binnen sector
  • Advies & netwerk accountmanager

WIE GA JIJ BEREIKEN?

De ene bezoeker is de andere niet. Waarom kiest de ene bezoeker ervoor om samen met haar gezin back to basic te gaan en in een klein tentje in de natuur te verblijven, terwijl de andere bezoeker iedere vakantie in een bungalowpark met subtropisch zwembad te vinden is? Iedereen besteed zijn of haar vakantie en vrije tijd op een andere manier. Nog niet zo lang geleden werden doelgroepen bekeken op basis van leeftijd, geslacht en bijvoorbeeld woonplaats. Tegenwoordig doen we dat op basis van leefstijlen. Het gaat meer over de wijze van leven en interessegebieden, dwars door leeftijdsgroepen heen.

Om de bezoeker de beste beleving te bieden in jouw toeristische organisatie, gemeente of regio is het belangrijk om te weten wie je (potentiële) bezoeker is en wat hem of haar drijft. Door je bezoeker nog beter te leren kennen kan je er namelijk voor zorgen dat je product, dienst en marketingcommunicatie nog beter is afgestemd op hem of haar. Dat betekent dat we veel moeten weten van onze bezoekers. Wij hebben deze inzichten en kunnen daarom gericht inzetten op specifieke doelgroepen. We maken daarbij onderscheid tussen het werven van nieuwe bezoekers en benaderen van bezoekers en de bewoners die al op locatie zijn.

Doelgroep: Werving nieuw bezoek

Doelgroep: Bezoeker en bewoner in de regio

Campagne: Werving

Campagne: Inspiratie in de regio

BINNENLANDSE MARKT

Bezoekersmagazine

Webazines

Website

Routes

Widgets

BUITENLANDSE MARKT

Werving van Duitse Bezoekers

Werving van Vlaamse Bezoekers

ZAKELIJKE MARKT

Heb je de ideale locatie voor vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten? Met onze marketingcommunicatie-activiteiten inspireren en informeren we (potentiële) MICE-boekers over de regio als zakelijke bestemming.  

Themacampagnes 
In de themacampagne geven we een podium aan jouw organisatie: op onze website, in artikelen, social media en (online) advertising. Daar profiteer jij mooi van mee. Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) boekers over de regio. We richten ons in deze campagne primair op het MKB (managementteam en directiesecretaresses), in alle aangrenzende provincies inclusief Gelderland plus Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast richten we ons in deze campagne op eventplanners.

Deadline voor de verkoop themacampagne is 1 februari. 

Gratis vermelding vs. compleet

AdresgegevensAdresgegevens
1 fotoContactgegevens
korte omschrijvingLink naar partnerwebsite
Link naar conversiepagina (ticket kopen etc.)
Meerdere foto’s en/of video (youtube)
Langere omschrijving
Extra vlaggetje met ‘Tip’ in overzicht
Staat (verder) bovenaan dan gratis vermelding

KENNIS & DATA

Onze jarenlange expertise en kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen delen we graag met je. Dit delen gebeurd door middel van kennisartikelen op onze website partners.visitveluwe.nl en onze nieuwsbrieven. Regelmatig maken we e-trainingen die helpen met het verbreden en verdiepen van jouw kennis en/of die van je medewerkers. Ook maken we uitgebreide analyses gericht op specifieke zaken als de Duitse reiziger, zakelijke reiziger of een gedetailleerd inzicht in wandelroutes. Via ons eigen partnerportaal houden we je op de hoogte van al deze updates.

Naast kennisdeling zetten wij ook sterk in op ‘data’. We hebben een aantal tools voor jou ontwikkelt die inzichten bieden in bezoekersstromen. Ze tonen inzicht in bezoekersgedrag, aantallen en doelgroepen waar de bezoekers bij horen. Dit alles gebeurd via een eenvoudig te lezen dashboard. Hierdoor kan je jouw product- en dienstenaanbod beter afstemmen op de trends en behoeften van de bezoekers, efficiënt personeel inplannen en verhoog je de kwaliteit van je marketinginzet op de doelgroep die jij wilt bereiken.

Kennis en datadeling zorgt ervoor dat we samen onze regio’s pas écht aantrekkelijk en bekend maken.

Bezoekers Inzichten

Tools

Ambassadeurs

HEB JE VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Saskia van der Veen
Accountmanager Noord-Veluwe
088 3660250 s.vanderveen@visitveluwe.nl
Tim Jansen
Accountmanager Zuid-Veluwe
088 366 02 50 t.jansen@visitveluwe.nl
Hugo Veenendaal
Accountmanager Regio Arnhem & De Liemers
088 366 02 50 h.veenendaal@visitarnhemnijmegen.nl
PARTNERPROGRAMMA 2023
INHOUDSOPGAVE
VOORDEEL PARTNERSHIP
WIE GA JIJ BEREIKEN?
BINNENLANDSE MARKT
BUITENLANDSE MARKT
ZAKELIJKE MARKT
KENNIS & DATA
CONTACT