PARTNERPROGRAMMA 2023

Geschreven door:
Omar van Beek
Business Intelligence Marketeer

WIE ZIJN WIJ?

Lorem ipsum

WIE GA JIJ BEREIKEN?

De ene bezoeker is de andere niet, waarom kiest de ene bezoeker ervoor om samen met haar gezin back to basic te gaan en in een klein tentje in de natuur te verblijven terwijl de andere bezoeker iedere vakantie in een bungalowpark met subtropisch zwembad te vinden is? Iedereen besteed zijn of haar vakantie en vrije tijd op een andere manier. Nog niet zo lang geleden werden doelgroepen bekeken op basis van leeftijd, geslacht en bijvoorbeeld woonplaats. Tegenwoordig doen we dat veel meer op basis van leefstijlen. Het gaat meer over de wijze van leven en interessegebieden, dwars door leeftijdsgroepen heen.

Om de bezoeker de beste beleving te bieden in jouw toeristische organisatie, gemeente of regio is het belangrijk om te weten wie je (potentiële) bezoeker is en wat hem of haar drijft. Door je bezoeker nog beter te leren kennen kan je er namelijk voor zorgen dat je product, dienst en marketingcommunicatie nog beter is afgestemd op hem of haar. Dat betekent dat we veel moeten weten van onze bezoekers. Wij hebben deze inzichten en kunnen daarom gericht inzetten op specifieke doelgroepen. We maken daarbij onderscheid tussen het werven van nieuwe bezoekers en benaderen van bezoekers die al op locatie zijn en de bewoners.

Doelgroep: Werving

Doelgroep: Inspiratie in de regio

Campagne: Werving

Campagne: Inspiratie in de regio

BINNENLANDSE MARKT

Bezoekersmagazine

Digitaal Bezoekersmagazine

Website

Routes

Widgets

City Stores

BUITENLANDSE MARKT

Duitsland

België

ZAKELIJKE MARKT

Lorem ipsum

KENNIS & DATA

Onze jarenlange expertise en kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen delen we graag met je. Dit delen gebeurd door middel van kennisartikelen op onze website(s) en onze partner update nieuwsbrieven. Regelmatig worden er ook e-trainingen door ons gemaakt die helpen met het verbreiden en verdiepen van kennis van jou en/of je medewerkers. Ook maken we uitgebreide analyses gericht op specifieke zaken als de Duitse reiziger, Zakelijke reiziger of een gedetailleerd inzicht in wandelroutes. Via ons eigen partnerportaal houden we je op de hoogte van de al deze updates.

Naast kennisdeling zetten wij ook sterk in op ‘data’. We hebben een aantal tools voor jou ontwikkelt die inzichten bieden in bezoekersstromen. Ze tonen inzicht in  bezoekersgedrag, aantallen en doelgroepen waar de bezoekers bij horen. Dit alles gebeurd via een eenvoudig te lezen dashboard. Hierdoor kan je jouw product- en dienstenaanbod beter afstemmen op de trends en behoeften van de bezoekers, efficiënt personeel inplannen en verhoog je de kwaliteit van je marketinginzet op de doelgroep die jij wilt bereiken.

Kennis en datadeling zorgt ervoor dat we samen onze regio’s pas écht aantrekkelijk en bekend maken.

Tools

Bezoekers Inzichten

Ambassadeurs

HEB JE VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Saskia van der Veen
Accountmanager Noord-Veluwe
088 3660250 s.vanderveen@visitveluwe.nl
Tim Jansen
Accountmanager Zuid-Veluwe
088 366 02 50 t.jansen@visitveluwe.nl
PARTNERPROGRAMMA 2023
INHOUDSOPGAVE
WIE ZIJN WIJ?
WIE GA JIJ BEREIKEN?
BINNENLANDSE MARKT
BUITENLANDSE MARKT
ZAKELIJKE MARKT
KENNIS & DATA
MEER INFORMATIE
CONTACT