PARTNERPROGRAMMA 2023

Geschreven door:
Omar van Beek
Business Intelligence Marketeer

VOORDEEL PARTNERSHIP

Als partner van VisitArnhemNijmegen profiteer jij van:

 • Toegang tot alle inzicht en kennisartikelen
 • Kerncijfers (marktinzichten)
 • Partnerupdate: nieuwsbrieven 1x per maand
 • Partnerportaal: toegang
 • Ambassadeurs: Ambassadeurspas
 • Widgets: route en evenementen
 • Gratis toegang tot het VisitArnhemNijmegen congres
 • Vertegenwoordiging binnen sector
 • Advies & netwerk accountmanager
 • Folderpresentatie in citystore
 • Kerstpakket inkopen met 10% voordeel
 • Betaalde drukwerken kan je met 40% korting inkopen bij citystore

WIE GA JIJ BEREIKEN?

De ene bezoeker is de andere niet, waarom kiest de ene bezoeker ervoor om samen met het gezin back to basic te gaan en in een klein tentje in de natuur te verblijven, terwijl de andere bezoeker iedere vakantie in een bungalowpark met subtropisch zwembad te vinden is? Iedereen besteed zijn of haar vakantie en vrije tijd op een andere manier. Nog niet zo lang geleden werden doelgroepen bekeken op basis van leeftijd, geslacht en bijvoorbeeld woonplaats. Tegenwoordig doen we dat veel meer op basis van leefstijlen. Het gaat meer over de wijze van leven en interessegebieden, dwars door leeftijdsgroepen heen.

Om de bezoeker de beste beleving te bieden in jouw toeristische organisatie, gemeente of regio is het belangrijk om te weten wie je (potentiële) bezoeker is en wat hem of haar drijft. Door je bezoeker nog beter te leren kennen kan je er namelijk voor zorgen dat je product, dienst en marketingcommunicatie nog beter is afgestemd op je doelgroep. Dat betekent dat we veel moeten weten van onze bezoekers. Wij hebben deze inzichten en kunnen daarom gericht inzetten op specifieke doelgroepen. We maken daarbij onderscheid tussen het werven van nieuwe bezoekers en het benaderen van bezoekers en bewoners die al in de regio zijn.

Doelgroep: Werving nieuw bezoek

Doelgroep: Bezoeker en bewoner in de regio

Campagne: Werving

Campagne: Inspiratie in de regio

BINNENLANDSE MARKT

Bezoekersmagazine

Webazines

Website

Routes

Widgets

City stores

Citymaps 2023

Tourist Information Point

BUITENLANDSE MARKT

Werving van Duitse bezoekers

Werving van Vlaamse bezoekers

ZAKELIJKE MARKT

Heb jij de ideale locatie voor vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten? Met onze marketingcommunicatie-activiteiten inspireren en informeren we (potentiële) boekers over de regio als zakelijke bestemming.  

Themacampagnes 
In onze campagne geven we een podium aan jouw organisatie: op onze website, in artikelen, social media en (online) advertising. Daar profiteer je van! Landelijk zoeken wij de aandacht op en inspireren en informeren we (potentiële) boekers over de regio. We richten ons in deze campagne primair op het MKB (managementteam en directiesecretaresses) in alle aangrenzende provincies, inclusief Gelderland, plus Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast richten we ons in deze campagne landelijk op eventplanners.  

Deadline voor de verkoop is woensdag 30 november.

Gratis vermelding vs. compleet

AdresgegevensAdresgegevens
1 fotoContactgegevens
korte omschrijvingLink naar partnerwebsite
Link naar conversiepagina (ticket kopen etc.)
Meerdere foto’s en/of video (youtube)
Langere omschrijving
Extra vlaggetje met ‘Tip’ in overzicht
Staat (verder) bovenaan dan gratis vermelding

KENNIS & DATA

Onze jarenlange expertise en kennis van de trends en ontwikkelingen in de toeristische sector delen we graag met je. Dit doen we met kennisartikelen op onze website, onze nieuwsbrieven en via LinkedIn. Regelmatig maken we e-trainingen die de kennis van jou en je medewerkers verbreed en verdiept. Ook maken we uitgebreide analyses over specifieke onderwerpen, zoals de Duitse reiziger, Zakelijke reiziger of een gedetailleerd inzicht in wandelroutes. Via ons eigen partnerportaal houden we je op de hoogte van al deze updates.

Daarnaast delen we ook graag onze cijfers en inzichten. We hebben een aantal tools ontwikkelt die ook jou inzicht biedt in bezoekersstromen op of rond jouw locatie. Via een eenvoudig af te lezen dashboard krijg je inzicht in bezoekersaantallen, -gedrag, en segmentatie inzichten. Met deze inzichten in je (potentiële) bezoeker, kan je jouw product- en dienstenaanbod beter afstemmen op de trends en behoeften van je (potentiële) bezoekers, maar ook efficiënt personeel inplannen en de kwaliteit van je marketinginzet verhogen.

Kennis en datadeling zorgt ervoor dat we samen onze regio’s pas écht aantrekkelijk en bekend maken.

Bezoekers inzichten

Algemene tools

Ambassadeurs

HEB JE VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Tatos Ohan
Accountmanager Rijk van Nijmegen & De Betuwe
088 366 02 50 t.ohan@visitarnhemnijmegen.nl
Hugo Veenendaal
Accountmanager Regio Arnhem & De Liemers
088 366 02 50 h.veenendaal@visitarnhemnijmegen.nl
PARTNERPROGRAMMA 2023
INHOUDSOPGAVE
VOORDEEL PARTNERSHIP
WIE GA JIJ BEREIKEN?
BINNENLANDSE MARKT
BUITENLANDSE MARKT
ZAKELIJKE MARKT
KENNIS & DATA
CONTACT