GOOGLE RAPPORT VELUWE

BIG SEARCH DATA

Alle zoekvolumes op relevante zoektermen voor toerisme en recreatie in de afgelopen 4,5 jaar zijn geanalyseerd. Welke exacte zoekwoorden worden ingetoetst? Wat zijn interessante combinaties? Welke trends zien we in Google? Allemaal vragen die we in dit rapport kunnen beantwoorden.

ZOEKWOORDEN ALGEMEEN

Er wordt maandelijks 191.964 keer gezocht op toeristische zoektermen gerelateerd aan de Veluwe. Meer dan 30% van die zoektermen is gerelateerd aan recreatie termen, zoals fietsen, wandelen, parken, sauna etc. Daaropvolgend zijn de termen die gelinkt zijn aan ‘overnachten’ met bijna 30%. Hier voeren vooral campings en hotels de boventoon. Hieronder zie je alle categorieën.

 

MEEST GEZOCHT ICM VELUWE

MEEST GEZOCHT ICM GELDERLAND

BENCHMARK

TREND VELUWE

ZOEKWOORDEN SPECIFIEK

Het vorige hoofdstuk ging over de algemene zoektermen in combinatie met de Veluwe. Een stap verder kijken we naar specifieke zoektermen in combinatie met de Veluwe. Er zijn heel veel combinaties te maken voor elke categorie, maar er zijn er hier maar een paar uitgelicht. Mochten er andere interessante termen gewenst zijn, laat dit dan even weten.

VELUWE ICM HOTEL(S)

VELUWE ICM CAMPING(S)

VELUWE ICM UITJES

VELUWE ICM WANDELEN

TRENDS

Vragen?

Neem contact op met Jomy de Fretes via j.defretes@toerismevan.nl.

GOOGLE RAPPORT VELUWE
INHOUDSOPGAVE
BIG SEARCH DATA
ZOEKWOORDEN ALGEMEEN
ZOEKWOORDEN SPECIFIEK
Vragen?